I ženy mají své hry...

STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ

05.05.2008 20:34

 

Angažování reprezentačního asistenta Luboše Kocourka v Liberci po sezóně 2007/2008 skončilo. Na liberecké lavičce jej střídá trio Jiří Stožický, Tomáš Fiala a bývalá reprezentační opora Petra Skružná. Tato trojce byla veřejnosti představena jako nový realizační kádr. Kdo se stane hlavním trenérem třetího celku skončeného ročníku extraligy je tak zatím velkým otazníkem.

 

Jedná se o první výraznou trenérskou rošádu. Jestli se stala překvapivá změna se můžeme pouze domnívat. Již dlouho z Liberce prosakovaly zákulisní informace o nespokojenosti s angažováním bývalého trenéra FbK Svitavy Luboše Kocourka. Přestože jako extraligový trenér dosáhl osobně svého nejlepšího výsledku, vedení FBC Liberec mělo zřejmě o jeho působení jiné mínění.

 

Trojce Stožický,Fiala a Skružná nejsou v Liberci neznámými návštěvníky, nýbrž poměrně známými tvářemi. Stožický ve skončené sezóně vedl stříbrný tým juniorek a asistoval u některých utkáních ženského áčka. Petra Skružná / za svobodna Chybová / ještě v loňské sezóně asistovala u zisku stříbrných medailí jako hráčka, v nové sezóně se bude snažit předat své zkušenosti mladým hráčkám Liberce, které se dle vlastních slov mají stále co učit.

Snad bude působení této trojce správným krokem v budování nové úspěšné generace bláznivých dívek z Liberce.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. LeGo & Diťous