I ženy mají své hry...

No.2

15.07.2008 17:50

 Takže podruhé. Tentokrát jsem na sudé číslici.Nic proti nositelkám sudých čísel,ale já preferuji liché. Proto se do budoucna nedivte,když po čísle tři bude následovat pět. Není to tím,že bych vynechala první třídu ( i když mnohdy ten pocit mám) , ale k mé ,,úchylce" na liché cifry.

Asi jste si všichni všimli,že se na hlavní stránce objevil banner na florbalové fórum. Tímto Vás všechny zvu,abyste se tak zaregistrovali a pomohli pořádně rozjet tento skutečně zajímavý projekt,který by svým způsobem sdružoval florbalové nadšence všeho druhu:-) 

Na diskuzi jsem narazila skutečně velkou náhodou.Nechala jsem progůglit název chráničů na kolena,protože se ty mé staré pomalu ale jistě loučí. A protože se v jednom topicu o nich zrovna žhavě bavili,vyjel mi můj oblíbený spolupracovník Google jako jeden z výsledků i fórum.Tímto mu děkuji,neb jsem právě díky florbal-forum.com nalezla něco,po čem již nějaký ten pátek moc bažím. A to jest - nová kolekce značek Canadien a Exel.

Pravda,je určitá pravděpodobnost,že obrázky pořízené na nějakém veletrhu nemusí být nutně z nové kolekce těchto značek.Přesto vám všem stejně nedočkávým lidem doporučuji si prohlédnout, o co se jedná.Třeba to nakonec skutečně bude tak:-))

 

Tak, to je k mému dnešnímu postřehu vše.Tedy, skoro vše.Už jste viděli ty náááááádherné míčky z nové kolekce Unihocu? Tiše doufám,že se s nimi setkám i v soutěžním zápase. Čistě teoreticky totiž splňují kritérium o bílé barvě.

 

https://www.unihockey-portal.de/bildergalerien/235/

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. LeGo & Diťous