I ženy mají své hry...

DENISA BILLÁ: ,,OSLAVY PROBĚHLY TAK, JAK SE SLUŠÍ A PATŘÍ..."

07.05.2008 21:19

 

 

 

Jako první ze série rozhovorů o medailových oslavách jsme si z mistrovské Děkanky vybrali kapitánku Dominiku Šteglovou a Denisu Billou. Uvnitř naleznete svědectví o tom,že i v domněle pravidly svázané kabině padají po sezóně všechna přikázání.

 

Loni jste si pohár vezly z Liberce a cesta autobusem prý byla hodně bouřlivá až legendární. Letos jste si titul vybojovaly opět na hřišti soupeřek,se kterými se ovšem dělíte o domácí halu Na Děkance. Mistrovská jízda tedy odpadla. Nebo jste si to nahradily v MHD?

Dominika:
Nene MHD se nekonalo.. říkaly jsme si, že bychom si třeba mohly objednat autobus a projíždět se po Praze, ale nechtěly jsme to zakřiknout.. takže po zápase jsme se všichni, až na zraněnou Máju Šindelovou, přesunuly do klubu Lisboa..
Denisa:
No něco takového proběhlo, že nám to asi bude chybět, ta cesta busem domů. Byla to nejlepší cesta z Liberce co si kdy pamatuju! Moc jsem si to užila.. ale nakonec jsem se po zapase nacpali do aut a přesunuli se do zamluveného klubu. Tedy je možné že to někdo bral MHD..;)

Přiznejte, kdo to nejvíc roztočí?
Dominika:
No tak asi rozhodně Kuřátko, ale taky i nejhůř skončí :-D
Denisa:
Nebyla jsem u všeho, tudíž nemohu soudit.. ale mám 2 adeptky..;)

Dají se oslavy bronzu z EFC srovnat s titulem,nebo pro letošek pro vás bylo vrcholným rejem třetí místo na poháru mistryň?
Dominika:
Oslava po EC nebyla moc velká. Šli jsme si už ve Finsku společně sednout do hospody. Chtěli sme do nějakýho klubu, ale byly zavřený.. někdo si dal pivko, někdo dvě.. ten turnaj byl hodně vyčerpávající, takže ne pak všem zůstaly síly na oslavu.. Navíc ještě nebyl konec sezóny, takže to někdo vzal "zodpovědněji" :-) Oslava titulu byla větší..
Denisa:
Abych pravdu řekla tak já jsem se neúčastnila naši malé oslavy bronzu! Jelikož jsem si během posledních zápasu přivodila zranění žaludku. To se ozvalo ve chvilku, kdy ze mě spal stres ze zápasu… Tak že jsem ležela na pokoji hotelu a jen na chvilku jsem se ukázala za holkama v hospodě…
Takže jsem si to vynahradila po finále tady doma.

Probíhají u vás nějaké speciální sázky,které se pak po sezóně plní právě během oslav?

Dominika:
Sázky jsme mívaly naposledy před tou výherní sezónou.. pak už jsme se na to vykašlaly.. takže ne, žádný nejsou.
Denisa:
Co si tak pamatuju tak poslední padla ten rok co jsem naposledy prohráli finále. Ten rok, co jsem poprvé vyhráli žádná sázka neproběhla a přineslo to titul… tak není co řešit;)

Děkanka je známá svým téměř profesionálním přístupem. Jsou oslavy nějak svázany pravidly nebo ty naopak přestávají platit?
Dominika:
To jsem asi už nák příblížila výš..po sezóně pravidla končí.. a je na každym jak je dodržuje během sezóny. Samozřejmě pivo po tréninku atd jsou povolená, ale nedoporučují nám nějak moc pít během přípravy atd.. to pak všechno přijde vniveč ;-)
Denisa:
Je pravda, že u nás na Děkance asi máme jiný přístup k florbalu jako takovému… ale nic nemáme striktně zakázano.. takže oslavy proběhly tak jak se sluší a patří. Každý z nás si to zapil tím na co měl chuť.. ;)

 

Dominiko, letošní rok jsi Děkanku přivedla jako kapitánka ke bronzu na EFC, vyhrály jste pohár ČFbU a obhájily titul. Jsou oslavy ze tvé strany nějak jiné oproti loňsku,kdy jsi neměla „tolik“ zodpovědnosti?

Dominika:
Tak oslav se kapitánství nijak nedotýká..U mě to letos bylo spíš zdraví, kvůli kterému jsem nemohla pít.. Ale tak samozřejmě že se snažim jít holkám "správným" příkladem :-D

Denny, loni jsi během oslav přišla o své sluneční brýle. Předpokládáš, že při rejdění v Karlovkách příjdeš o nějakou další část svého outfitu?

Denisa:
Jelikož už letošní Karlovky probehly… Jsem ráda že jsem o nic nepřišla! :) Sluneční brýle jsem raději nechala doma a Hroťa už si raději nic nepujčila!:)

Titul se chystáte opět oslavit nějakým společným výletem. Co vás z toho výběru, který vám byl dán, láká nejvíc?

Dominika:
Mě nejvíc láká voda a to lezení. I když na vodu jsme jely i loni a asi i předloni (je to skoro tradice), je při ní největší
legrace..a to lezení by mohlo být zajímavý, nikdy jsem nebyla na velký lezecký stěně.. Bohužel to ale vypadá na tu Sněžku :(

Denisa:
Já jsem jednoznačně pro vodu!:) Každý rok si to mooooc užiju! A nechce se mi nikam ťapkat do hor… jsem lenoch…:)

A poslední otázka, je již nějaká zákulisní perlička?

Dominika:
Nějaká zákulisní perlička se asi najde, ale to bych si radši nechala pro sebe, uvnitř týmu :-P
Denisa:
Tak určitě nějaká je.. ale já se ji dozvím poslední ;)

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. LeGo & Diťous